Despre Proiect

Ansamblul CLAR RESIDENCE PARK este dezvoltat și construit de CLAR CONSTRUCT, companie din Cluj-Napoca cu tradiție în construcții și care a mai executat construcția unor proiecte de amploare.

GALERIE FOTO EVOLUȚIA CONSTRUCȚIEI

Finisaje apartamente

Ansamblul este construit conform celor mai înalte standarde în vigoare, astfel încât să te simți confortabil în noua ta locuința.
Apartamentele se vând la stadiul de semifinisat cu șapă autonivelantă și pereții gletuiți, fiind incluse următoarele:

  • ușa metalică de calitate
  • instalații electrice și sanitare la poziție
  • instalație termică completă: centrală termică individuală și sistem de încălzire în pardoseală marca REHAU, 10 ani garanție
  • tencuială + un strat de glet
  • zonele comune și terasele complet finisate
  • amenajările exterioare (spațiile verzi, locurile de parcare, accesul, iluminatul extern) toate finalizate

Despre parcari

Fiecare apartament se poate vinde împreună cu un garaj. Mai jos regăsiți planul garajelor subterane. Pentru mai multe detalii de preț descarca oferta noastră.


ALTE ANSAMBLURI CONSTRUITE DE NOI

Ansamblul CLAR RESIDENCE PARK este dezvoltat și construit de CLAR CONSTRUCT, companie din Cluj-Napoca cu tradiție în construcții și care a mai executat construcția unor proiecte de amploare, dintre care amintim: Clar Residence Str. Rodnei 44, Imobil Apartamente Str. Sighișoarei 45, Imobil Apartamente Str. Nicolae Cristea 25, Imobil Sarmisegetuza nr 21, Imobil Calea Mănăștur 45, Imobil Donath Park și Grigorescu, Imobile Strada Colan, Imobil Strada Teodor Mihai, Imobil Str. Augustin Doinaș 2B-2B